Срокове и условия за продажба

Тези срокове и условия на продажба са сроковете и условията по които ние доставяме продуктите, изредени на уебсайта ни www.petit-bateau.bg . Моля прочетете тези срокове и условия внимателно, преди да поръчате каквито и да било продукти от сайта ни. Трябва да разберете, че при поръчване на продукти, вие се съгласявате с тези срокове и условия.

Запазваме правото си на промени в тези срокове и условия на продажба по всяко време, публикувайки нова версия на уебсайта. Нашите приложими срокове и условия на продажба са тези, публикувани на страницата на уебсайта по време поръчката ви.

1. Въвеждане

1.1 Ние притежаваме и оперираме със сайта за продажба на дребно www.petit-bateau.bg . Всяка препратка относно тези срокове и условия до “Petit Bateau"” , “ние” , “нас” или “нашите” е препратка до ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД, с дружество, регистрирано в България под фирмен номер ЕИК: 203188560 и със седалище в София Юг RING MALL, 2-рия етаж, ПОМЕЩЕНИЕ NO 2,24, 214 Околовръстен път,РЕГИОН Студентски град, 1434 София. Нашият номер по ДДС е BG203188560.

1.2 Чрез сайта,ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД ви предоставя достъпни за вас различни текстилни продукти, продукти за бебета и аксесоари направени от или от името на ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД и нашите търговски партньори до онлайн уеб потребителите („клиенти“ , „вие“ или „вашите“). За тази цел за сроковете и условията, клиент и Petit Bateau ще бъдат наричани „Партньори“.

2. Достъпно обслужване

2.1 Продуктите са за продажба на частни лица за лична и не лична употреба от Клиента. ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД запазва правото си да отменя всяка поръчка, която по наше мнение е прекомерна или не е за лична употреба.

2.2 Уебсайтът е предназначен за ползване само от хора, жители на България. Не приемаме поръчки от личности извън територията на България.

3. Наличност на продуктите

3.1 Само продуктите, които за момента са представени на уебсайта, се предлагат за продажба.

3.2 Снимки на продуктите на уебсайта са само за цел представяне и клиента не бива да разчита на тях в никакъв случай. От клиента се очаква да прочете упътването на всеки от продуктите и да е на щрек за особени детайли отнасящи се до продукта.

4. Цени

4.1 Цените са представени в български левове.

4.2 Цените на продуктите и разходите за доставка ще бъдат представени на уебсайта по време на обявяването на поръчката, без случаите на грешка.

4.3 Доставката с фиксиран размер ще бъде добавена в етапа на обобщение на поръчката, преди клиента да натисне бутона за представяне на поръчката.

5. Поръчки

5.1 Можете да направите поръчка като изберете продукт и натиснете бутон „Добави в кошницата“

5.2 Може да направите следното по всяко време:

А- Да проверите броя продукти в кошницата и да получите детайлна информация за всеки продукт, натискайки върху бутона „моята кошница“

Б- да продължите да добавяте продукти, като натиснете бутона „продължи да пазаруваш“

В- да завършите поръчката като натиснете върху бутона „представяне на кошницата“

5.3 От всички нови клиенти се очаква да запълнят необходимите полета, за да създадат потребителски профил. Трябва да завършите формулярите, които се изискват, и които включват ключова информация за идентифицирането Ви, валиден имейл адрес и парола по избор /лична или поверителна/, всичко това ще служи за потвърждение на самоличността ви, на уебсайта в бъдеще.

5.4 Всички клиенти с профил, ще бъдат длъжни да потвърдят самоличността си след натискане на бутона /поръчай/, като потвърдят техния имейл адрес и парола. Всяка поръчка, която се прави с вашите имейл адрес и парола, ще се счита за направена от вас и вие ще носите отговорност за тази поръчка. В такъв случай ви препоръчваме да пазите в тайна имейла и паролата си и да бъдат поверителни през цялото време.

5.5 Вие потвърждавате и се съгласявате да предоставите информацията, която изискваме от вас, с цел:

А- осигуряване на самоличността ви

Б- да обработим и доставим поръчката ви

В- фактуриране на поръчката ви

Информацията, която ни предоставяте ще остане поверителна, в съответствие с нашата декларация за поверителност.

5.6 Длъжни сте да проверите дали поръчката ви със сигурност е правилна и дали всичката информация, която се изисква е въведена правилно, включително:

А- Адрес на фактура

Б- Адрес на доставката

В- Обобщение на поръчката /тип, количество и цена на продуктите/

Г- Крайна цена на поръчката, минус варианти

Д- Опция за подарък /опаковани в подаръчни кутии продукти/

Е- Цена на доставката

5.7. За да достигнете до следващ етап“избор на плащане“, трябва да отбележите, потвърждавайки, че сте прочели и приели тези срокове и условия на плащане.

5.8 След като сте се уверили, че поръчката ви е правилна, трябва да натиснете бутона за „потвърждение и обработване на поръчката“, за да потвърдите поръчката.

5.9 Чрез подаването на обобщението на поръчката, вие потвърждавате и се съгласявате да бъдете обвързани с тези срокове и условия на продажба и с информацията, изложена в обобщението на поръчката. Поръчката ви представлява оферта за закупуване на продукт от ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД и ще бъде предмет на приемане от ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД в съответствие с условие 7 по – долу.

5.10 ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД запазва правото да откаже поръчка, ако:

А- Счете поръчката за прекомерна или не за лична потреба, както е описано в условие 2 по- горе

Б- Има някакъв продължаващ спор с клиента

В- Има цялостно или нецялостно неплащане на предишни поръчки, подадени от клиента

Г- Банката е отхвърлила плащането чрез банкова карта, предоставено от клиента

Д- По избор на ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД има всякаква друга основателна причина /включително от нелимитирани до продукти, които не са в наличност, ненормална или необичайна поръчка или липса на добродетелност от страна на клиента/

6. Плащане

6.1 Дължимата от вас сума за плащане е крайното количество, показано на обобщението на поръчката, което проверявате преди да натиснете бутона за представяне, за да потвърдите поръчката си. Цената е повторена още веднъж след като плащането е направено на имейла с обобщението на поръчката, изпратен до вас от ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД.

6.2 Ние приемаме следните форми на плащане:кредитни,дебитни карти Visa, MasterCard, Maestro и PayPal.

6.3 По време на процеса за проверяване, ще бъдете помолен да завършите детайлите относно плащането си. Всички полета, обозначени като задължителни, трябва за бъдат завършени. Моля обърнете внимание, че ще съберем и архивираме вашата информация, използвайки механизъм за плащане с криптирана защита и ще използваме информацията ви единствено в съответствие с нашата декларация за поверителност.

6.4 Всички плащания с карта са предмет на упълномощаване от вашият издател на картата и вашата карта няма да бъде вписана докато подготовката на поръчката не се финализира.

6.5 Като част от предотвратяване на вражда, ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД добави допълнително ниво на сигурност за плащане с Visa и MasterCard, което ви защитава от неупълномощено ползване на кредитната ви карта. 3D технология за сигурност се състои от програмите, проверени от Visa и MasterCard. Тази платежна система за удостоверяване ще подсили сигурността на вашата онлайн поръчка.

След като въведете детайлите на кредитната ви карта в онлайн магазина, ще се появи нов прозорец, който изисква вашият личен код за сигурност. Вашата финансова институция ще удостовери транзакцията за секунди, както и ще потвърди, че вие самостоятелно правите поръчката.

Ако все още не сте се регистрирали с проверен от Visa или MasterCard код за сигурност, ще ви се наложи първо да активирате тази опция. Може да направите това по време на процеса на плащане, или да го активирате предварително чрез уебсайта на Visa или MasterCard. Моля, уверете се, че сте получили съобщението за заверка на 3D Secure.

След като сте се регистрирали, можете да използвате кода за сигурност за всички ваши онлайн транзакции. Все повече онлайн магазини започват да правят този допълнителен код за сигурност задължителен.

НАПОМНЯНЕ – вашата транзакция ще бъде отменена след 3 неуспешни удостоверения, в такъв случай моля свържете се с банката си.

7. Потвърждение на поръчката

7.1. След като продуктът е готов за изпращане, ние ще вземем плащането и ще ви изпратим имейл, обобщавайки детайлите на поръчката и потвърждавайки, че продуктът е изпратен „потвърждение на изпращането“

7.2. Договорът между вас и ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД се формира когато изпратим потвърждение на поръчката ви.

7.3. Договорът ще се отнася само за продуктите, чието изпращане сме потвърдили в „Потвърждението на Изпращането“. Няма да бъдем задължени да доставим който и да било друг продукт, който може да е бил част от поръчката, но на който изпращането се счита за отделно.

7.4. Ще бъдете уведомени за наличността на който и да е от продуктите с електронна фактура,съответстваща на поръчката, която сте направили. Ще получите електронната фактура на имейл адреса си, не по – късно от 5 дни след изпращането на продуктите.

8. Време за доставка

8.1 ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД ще положи разумни усилия, за да гарантира, че поръчките се обработват в рамките на период от 48 часа, но ние не може да бъдем държани отговорни за забавяния поради метеорологични условия или други обстоятелства извън нашия контрол. В тези случаи ще доставим поръчката възможно най – бързо.

8.2 Поръчки, направени на Сайта Petit Bateau в петък следобед, събота или неделя, се обработват следващият понеделник. Поръчки пуснати на сайта на Petit Bateau на официален празник, който се пада на различен ден от петък, събота или неделя, също ще бъдат обработвани на следващия работен ден.

8.3 Доставка не може да бъде гарантирана в случай на форсмажорни обстоятелства, както е описано в подусловие 18 по-долу.

9. Доставка по домовете

9.1 Продукти поръчани от вас се доставят на адреса за доставка, предоставен и потвърден от вас в резюмето на поръчката. Доставките ще се извършват само до адреси на територията. Доставените стоки се придружават от документ за доставка, който включва подробна информация за таксите за обработка /доставка. Също така имате опция за доставяне на продуктите до различен адрес, от вашия, стига да бъде на територията на България.

9.2. ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД ще направи всичко по силите си за да гарантира, че вашата поръчка се доставя в рамките на минимум 2 дни до 5 дни считано от деня след извършване на плащането за споменатата поръчка.

9.3. ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД не носи отговорност пред вас за каквото и да е забавяне, независимо дали е причинено от лица, за които ние не сме пряко отговорни, например в резултат на пощенска забавяне или стачки.

10. Касова бележка на поръчката

10.1. Имате право да поръчате продуктите по Ваш избор от нашия сайт и да ги получите от нашите магазини.

10.2 Вие имате право да поръчате продуктите по ваш избор и да изберете да платите с наложен платеж.

10.3 Продуктите ще бъдат ваша отговорност от момента на доставката.

10.4 Собственоста на Продуктите ще премине във вас , когато получим пълното изплащане на всички дължими суми за продуктите , включително и разходите за доставка .

10.5 Когато получите вашата поръчка , трябва да проверите , че продуктите, получени са в съответствие с вашата поръчка.В обслужване на клиенти ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД следи за съобщения за всички проблеми при доставка ( т.е. липса на предмети , повредени елементи и повредени опаковки и т.н.) в рамките на 15 дни от получаване на продукти.

10.6 Вие може да се свържете с обслужване на клиентите като:

а) напишете писмо на следния адрес : ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД ОТДЕЛ УСЛУГИ КЛИЕНТИ, София Юг RING MALL , 2 -рия етаж , ПОМЕЩЕНИЕ NO 2,24 , 214 Околовръстен ПЪТ . , ОБЩИНА Студентски град, 1434 СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ

б) напишете имейл - кликнете на контакти на сайта www.petit-bateau.bg

в) на телефон 00 359 299 503 80 , от понеделник до петък , от 10.00 часа до 17:00.

10.7 При спазване на всички други законови права , които имате ,ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД няма да има отговорност или задължения към вас по отношение на всяка жалба, подадена в 15- дневен срок от връчването на продуктите.

10.8 ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД си запазва правото да ви помоли да върнете всеки продукт, който не отговаря на вашата поръчка или който е бил повреден.

11. Право за анулиране на поръчка

11.1 Вие имате законовото право от (продажба от разстояние) Правилника за защита на потребителите от 2000 г. да анулирате поръчката си , без да има причина. За отмяна на вашата поръчка трябва да дадете писмено предизвестие на ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД в отдел обслужване на клиенти, че искате да откажете поръчката не по-късно от седем (7) работни дни от датата, на която сте получили продукт (и).

11.2 ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД ще възстанови общата стойност на продуктите до 30 (тридесет) дни от датата на получаване на известието Ви за анулиране , намалена с разходите за връщане на продукти, които остават отговорност на Клиента.

11.3 Вие сте длъжни да предприемете разумни грижи за продуктите. Трябва да върнете продукта (ите) (С помощта на подходяща опаковка за да се предпазят продуктите по време на доставката ) за своя сметка до ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД Отдел обслужване на клиенти, София Юг RING МОЛ, 2 -рия етаж , ПОМЕЩЕНИЯ NO 2,24 , 214 Околовръстен път . , Община Студентски град, 1434 СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ.

Гаранция и ЗАКОННИ ПРАВА

12.1 Ние гарантираме, че всеки продукт, закупен от нас през Уебсайта ще , за доставка, съответства с всички съществени аспекти с описанието му, да бъдат с добро качество и да бъдат достатъчно годни за всички цели, за които обикновено се доставят продуктите. Моля, имайте предвид, че ние не можем да дадем гаранция и не носим отговорност във връзка с използването на продукта в необичайни или не- препоръчителна употребата на продукта.

12.2 Вие имате определени права като потребител , включително юридически права, свързани с повредена или неправилно описана стока. Нищо в тези правила и условия на продажба няма да се отрази на тези законни права . Ако желаете информация за вашите законни права трябва да се свържете с отдела на местния търговски орган, стандарти или граждански права.

13 . Подмяна и възстановяване на суми

13.1 Подмяна в магазин

Можете в рамките на двадесет дни от датата на получаване на продуктите ,да отидете в нашия Petit Bateau бутик за подмяна на продукт . Само продукти , които са неносени, немити и в оригиналната им опаковка могат да се считат подходящи за замяна . Обменът ще изисква представянето на съответната касова бележка за доставка или фактура.

13.2 Връщане през сайта

Можете да върнете продуктите, които сте избрали, ако сте променили решението си или ако размерът не е точен или е направена селекция, която не отговаря на вашите очаквания или продуктът е дефектен. ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД не се опитва да достави продукти, които не отговарят на стандартите за качество на нашата компания.

С цел да се избегнат разходите за връщане, моля също да разгледате други възможности преди да върнете продуктите, като използвайки ги като подарък за някого, когото обичате.

Имате двадесет (20) дни, за да се върнете, който и да е продукт (и), който сте поръчали, ако не сте удовлетворени от продукта / ите.Срокът от 20 дни започва в деня, в който продуктите са били доставени на адреса за доставка на продукта / ите трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние и опаковка, трябва да бъдат неизносени и немити,на следния адрес: ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД КЛИЕНТИ УСЛУГИ ОТДЕЛ, София Юг RING MALL, 2-рия етаж, ПОМЕЩЕНИЯ NO 2,24, 214 Околовръстен път, Община Студентски град, 1434 София, БЪЛГАРИЯ, придружен от връщане. (Достъпно за информационни цели и да се печата от Уебсайта „Моите поръчки“) или билет за връщане с номер (дадени от нашия уеб сайт под „Моите поръчки“).

След като разгледаме заявката ви за възстановяване, ние ще Ви изпратим имейл за потвърждение.

Ако горните условия бъдат спазени, ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД се съгласява да възстанови сумата на клиента при първа възможност.

Вие потвърждавате и се съгласявате, че някои продукти не могат да бъдат подменени. Ако си купите набор от продукти като пакет (пакет на бельо, новородено набор подарък ...), само пълния набор от предмети, ще могат да бъдат подменени или възстановени.Опаковките не могат да бъдат разделени. Подмяна или връщане на един или няколко продукта на снимачната площадка ще бъде отказано.

В случай на покупка с кредитна или дебитна карта или Pay Pal ние кредитираме Вашата дебитна или кредитна карта или Pay Pal сметка със стойността на продуктите, както и разходите за доставка, веднага след като те са получени и одобрени.

В случай че продукти, които са били закупени с плащане с наложен платеж, възстановяването ще бъде извършено по банков път за клиента. Затова ви молим да ни информирате чрез имейл за номера на вашата сметка (IBAN), банката, сметката и име на получателя . От съображения за сигурност, титуляра на сметката трябва да бъде едно и също лице на продажната разписка за продукта, който се връща при нас.

Сумата на възстановяването не включва евентуалните разходи за връщане, освен ако връщането на продукта не се дължи по вина на ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД. Ако сте получили дефектни или повредени продукти , моля свържете се с нас и ние ще организираме връщането за наша сметка , както и пълно възстановяване на сумата за продуктите.

ΣПри приемане на продукта ще ви възстановим парите по един от начините , изброени по-горе , включително разходите за транспорт и ние ще организираме връщането на дефектният продукт. От време на време , може да има забавяне в кредитиране вашата дебитна или кредитна карта , което може да се припише на банката. Моля, свържете се с нас , ако не сте получили вашия кредит в рамките на 20 дни.

14. ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

14.1 Вашата лична информация, която ни предоставяте, или която ние получаваме за вас чрез използването на Сайт се използва от ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД за оптимизиране на вашия търговски опит с нас и се обработват от нас в съответствие с нашата политика за поверителност .

14.2 2 Ние уважаваме правото ви на личен живот и ще обработваме само лични данни, които ни предоставяте, в Съгласно Закона за защита на данните от 1998 г., на личния живот и електронните комуникации ( ЕО Директива) от 2003 г и други приложими закони за поверителност.

15. ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

15.1 ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД не носи отговорност за всяко забавяне или неизпълнение на свое договорено задължение, свързано с договора ни с вас, ако такива неизпълнение или забавяне са в резултат на някакво обстоятелство или събитие извън разумния контрол на ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД е (форсмажор Събитие а) включително,но не се ограничават до:

а) пълно или частично прекъсване или стачка, засягащи по-специално пощенските услуги или транспортните средства и / или комуникацията

б) всяко неизпълнение на нашите доставчици и подизпълнители

в) пожар, експлозия или други катастрофи

г) всеки отказ от употреба на всяко железопътно, магистрала, пристанище, летище или други транспортни средства, по някаква причина

д) разбивка на завод машини, компютри или превозни средства

е) война, заплаха от война, въоръжен конфликт, бунт, саботаж или бунтове, терористични актове и действия от страна на гражданите или Военните власти, произтичащи от такива действия, граждански безредици

ж) екстремни неблагоприятни атмосферни условия, включително наводнение, земетресение, сняг, буря или друго физическо бедствия или природни бедствия.

15.2 ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД ще ви уведоми в случай на форсмажорно събитие в рамките на 5 работни дни от възникването му и се освобождава от задълженията си към вас , докато непреодолимите събития приключат.

15.3 Ако форсмажорните обстоятелства , засягащи ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД продължат в продължение на повече от тридесет (30) дни , двете страни се освобождават от договорените си задължения един към друг и когато е подходящо ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД ще ги възстанови при първа възможност.

16. ЦЯЛОТО СПОРАЗУМЕНИЕ

Всички услуги , които ви предоставя ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД са предмет на тези условия , заедно с всички предходни писмени или устни изявления , дадени или направени от ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД или каквито и да е представители на ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД . Нито ПАУЪР БРАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД , нито КЛИЕНТА може да променя условията на този договор, без съгласието на другия.

17. Закон и юрисдикция

17.1 Договорите за покупка на продукти чрез нашия сайт и всеки спор или претенция, произтичащи от или във връзка с тях или техния предмет или образуване (включително извъндоговорни спорове или претенции) ще се разглеждат от българското законодателство.

17.2 Всеки спор или претенция, произтичащи от или във връзка с договор или неговия предмет или образуване (Включително извъндоговорни спорове или претенции) ще бъде предмет на изключителната юрисдикция на съдилищата на България.